info@personalassistant.nl +31 (0)33 209 1200

  Onze referenties

  Bekijk hier de prachtige opdrachtgevers die wij reeds hebben kunnen helpen met één of meerdere kandidaten.

  Pro-Task

  Via PersonalAssistant.nl heb ik een gedreven en toegewijde Personal Assistant. Ze is pro-actief, punctueel, hardwerkend en aardig naar cliënten en klanten. Ik krijg regelmatig ongevraagd feedback van cliënten over de goede eigenschappen en kwaliteiten van haar. Daar ben ik erg blij mee.

  Rico Schuijers - Bekend VSPN sportpsycholoog en graag geziene spreker

  Frühstuk

  Wij raden PersonalAssistant.nl zeker aan! Het is heerlijk om te schakelen met iemand die gelijk weet wat er moet gebeuren en dat meteen regelt!

  Marijn en Steven - Zij organiseren de Intercompany Wintersport, 700 Young Professionals van 20 Nederlandse multinational bedrijven gaan samen op skivakantie

  M&L Hospitality

  PersonalAssistant.nl has found us the Personal Assistant that we were looking for. We are truly happy with our new colleague! The personal approach from PersonalAssistant.nl really works.

  M&L Hospitality -

  Friendship Sports Centre

  PersonalAssistant.nl verzorgt voor het Friendship Sports Centre de fondsenwerving. Dit is naar onze absolute tevredenheid! De flexibiliteit van wisselende uren is voor ons een uitkomst.

  Friendship Sports Centre - Etienne Spee - ‎Algemeen Directeur Friendship Sports Centre

  ROC van Amsterdam, vestiging Hilversum

  PersonalAssistant.nl verzorgt voor ons de trainingen Receptie en Gastvrijheid voor de leerlingen van de Horeca Opleiding. Professioneel en met goede voorbeelden uit de praktijk, zodat leerlingen met de juiste voorbereiding aan de stage kunnen beginnen.

  ROC Amsterdam, vestiging Hilversum - Angela Wijnmalen - BPV coördinator Horeca

  Quino Damen Bloembinders

  Als drukke ondernemer/bloemist, kom ik nauwelijks toe aan belangrijke zaken zoals mijn administratie, het bijhouden van e-mails en allerlei andere randzaken. Sinds de samenwerking met PersonalAssistant.nl loopt alles op rolletjes. Uitstekende service.

  Lauritz Prins - Eigenaar Quino Damen Bloembinders

  Wij krijgen van
  Quino Damen Bloembinders

  9
  Vorige referentie Volgende referentie
  Volgende sectie