info@personalassistant.nl +31 (0)33 209 1200

  Wat wij doen?

  PersonalAssistant.nl ondersteunt mensen en organisaties met alle management ondersteunende activiteiten. Wij stellen onszelf als doel dat iedereen, van ZZP’er tot CEO rust in het hoofd verdiend door de best mogelijke ondersteuning. Wij helpen graag en bieden dan ook de leukste en meest professionele Personal Assistants voor diverse doelgroepen. Immers, de persoonlijke klik moet er altijd zijn! Daarom kiezen organisaties voor PersonalAssistant.nl.

  Inschrijven als PA Zoeken naar PA Volgende sectie

  Waar we
  goed in zijn!

  Persoonlijk

  Een succesvolle samenwerking begint met een persoonlijke klik. Onze Personal Assistants worden altijd persoonlijk gematched met onze opdrachtgevers en worden hier ongeacht het Label, persoonlijk voorgesteld! Daarnaast bestaat de mogelijkheid een eigen telefoonlijn af te nemen, zodat uw Personal Assistant altijd uw klanten te woord kan staan.

  Professioneel

  Voor ons betekent dit afspraken nakomen. Als wij het regelen, regelen wij het goed! Zo vinden wij dat bij het verzorgen van uw belangrijke afspraken en gegevens, een beveiligde werkomgeving hoort. Wij bieden onze Opdrachtgevers een eigen cloud omgeving waar niemand anders bij kan. En daarnaast zit in onze DNA: afspraak is afspraak.

  Tailor-made

  Ieder individu en bedrijf heeft andere behoeften. Daarom geen standaard vastomlijnde abonnementen. Wij kijken wat voor u het beste past en wie dit voor u gaat uitvoeren.

  Lees meer over ons Volgende sectie

  Onze PA labels

  <strong>Virtual</strong> Assistant afbeelding

  Virtual Assistant

  Wij ondersteunen ondernemers op afstand om hun bedrijf in goede banen te leiden. Email, telefoon, facturatie, social media… you name it, we do it!

  <strong>Personal</strong> Assistant afbeelding

  Personal Assistant

  Liever iemand fysiek bij u op locatie? Ons Personal Assistant label is uitermate geschikt voor tijdelijke of langdurige ondersteuning van MKB tot multinational.

  <strong>Personal</strong> Assistant Exclusive afbeelding

  Personal Assistant Exclusive

  Personal Assistant Exclusive is Holland’s Premier Concierge & Lifestyle Service. Geen vraag is ons te gek, wij maken al uw wensen mogelijk.

  <strong>Executive</strong> Assistant afbeelding

  Executive Assistant

  Dit Label is custome-made voor exclusieve beroepen. Denk hierbij aan CEO’s, bestuursleden en de wereld van glitter and glamour.

  Volgende sectie

  Onze referenties

  Bekijk hier de prachtige opdrachtgevers die wij reeds hebben kunnen helpen met één of meerdere kandidaten.

  Frühstuk

  Wij raden PersonalAssistant.nl zeker aan! Het is heerlijk om te schakelen met iemand die gelijk weet wat er moet gebeuren en dat meteen regelt!

  Marijn en Steven - Zij organiseren de Intercompany Wintersport, 700 Young Professionals van 20 Nederlandse multinational bedrijven gaan samen op skivakantie

  Pro-Task

  Via PersonalAssistant.nl heb ik een gedreven en toegewijde Personal Assistant. Ze is pro-actief, punctueel, hardwerkend en aardig naar cliënten en klanten. Ik krijg regelmatig ongevraagd feedback van cliënten over de goede eigenschappen en kwaliteiten van haar. Daar ben ik erg blij mee.

  Rico Schuijers - Bekend VSPN sportpsycholoog en graag geziene spreker
  Vorige referentie Volgende referentie
  Volgende sectie
  Geïnteresseerd?