info@personalassistant.nl +31 (0)33 209 1200

  Wat wij doen?

  PersonalAssistant.nl ondersteunt mensen en organisaties met alle management ondersteunende activiteiten. Wij stellen onszelf als doel dat iedereen, van ZZP’er tot CEO rust in het hoofd verdient door de best mogelijke ondersteuning. Wij helpen graag en bieden dan ook de leukste en meest professionele Personal Assistants voor diverse doelgroepen. Immers, de persoonlijke klik moet er altijd zijn! Daarom kiezen organisaties voor PersonalAssistant.nl.

  Vacatures Zoeken naar PA Volgende sectie

  Waar we
  goed in zijn!

  Persoonlijk

  Een succesvolle samenwerking begint met een persoonlijke klik. Onze Personal Assistants worden altijd persoonlijk gematched met onze opdrachtgevers en worden hier ongeacht het Label, persoonlijk voorgesteld! Daarnaast bestaat de mogelijkheid een eigen telefoonlijn af te nemen, zodat uw Personal Assistant altijd uw klanten te woord kan staan.

  Professioneel

  Voor ons betekent dit afspraken nakomen. Als wij het regelen, regelen wij het goed! Zo vinden wij dat bij het verzorgen van uw belangrijke afspraken en gegevens, een beveiligde werkomgeving hoort. Wij bieden onze Opdrachtgevers een eigen cloud omgeving waar niemand anders bij kan. En daarnaast zit in onze DNA: afspraak is afspraak.

  Tailor-made

  Ieder individu en bedrijf heeft andere behoeften. Daarom geen standaard vastomlijnde abonnementen. Wij kijken wat voor u het beste past en wie dit voor u gaat uitvoeren.

  Lees meer over ons Volgende sectie

  Onze PA labels

  <strong>Virtual Assistant</strong> Ondersteuning op afstand afbeelding

  Virtual Assistant Ondersteuning op afstand

  Wij ondersteunen ondernemers op afstand om hun bedrijf in goede banen te leiden. Email, telefoon, facturatie, social media… you name it, we do it!

  <strong>Protocol Officer </strong> Ondersteuning bij het bouwen van professionele relaties afbeelding

  Protocol Officer Ondersteuning bij het bouwen van professionele relaties

  PersonalAssistant.nl helpt organisaties bij het registreren en coördineren van events met hoogwaardigheidsbekleders en VIP's, met de nodige dosis persoonlijke aandacht.

  <strong>Family PA</strong> Professionele ondersteuning voor families afbeelding

  Family PA Professionele ondersteuning voor families

  Het Family PA Label is ons snelst groeiende label. Veel gezinnen kiezen bij PersonalAssistant.nl voor de optie van ondersteuning bij de Werving en Selectie van een family PA.

  <strong>Personal & Executive Assistant</strong> Werving & Selectie afbeelding

  Personal & Executive Assistant Werving & Selectie

  Dit Label zorgt voor de juiste Assistant op de juiste plek! Custome-made voor exclusieve beroepen. Denk hierbij aan CEO’s, bestuursleden en de wereld van glitter and glamour.

  <strong>Personal Welcoming Services</strong> Ontvangst- en receptiediensten afbeelding

  Personal Welcoming Services Ontvangst- en receptiediensten

  Een warm en gastvrij team voor ontvangst- en receptiediensten. Personal Welcoming Service verzorgt voor MKB en corporate organisaties het visitekaartje van het bedrijf.

  Volgende sectie

  Referenties

  Geïnteresseerd?