info@personalassistant.nl +31 (0)33 209 1200

Virtual Assistant

Een overvolle agenda, to do lijsten die nooit worden afgerond, je vaste klanten die je nodig moet nabellen. Soms kan je het gewoon niet allemaal zelf. Hulp is onderweg! De Virtual Assistants van PersonalAssistant.nl zorgen ervoor dat je weer kan doen waar je goed in bent. Wat levert het je op? Overzicht, een strak geplande agenda, duidelijke afspraken en een goed gevoel. Dat is waar wij voor staan. Wij werken op afstand, maar dat doen wij pas nadat wij persoonlijk kennis hebben gemaakt. Immers, geloven wij dat je met een prettig gevoel jouw belangrijke en persoonlijke zaken moet kunnen overdragen.
Wij werken in de cloud met een beveiligde werkomgeving zodat gedeelde bestanden en e-mail nooit op een persoonlijke computer komen te staan.

Je kunt al gebruik maken van onze Virtual Assistants vanaf 1 uur per maand. Piektijden op het werk, vervanging voor zwangerschapsverlof of een tijdelijk project waarbij hulp gewenst is? Bij ons zit je niet vast een vaste contracten. Gewerkte minuten worden in rekening gebracht waardoor je nooit teveel betaalt.

Wij werken met kraakheldere en transparante tarieven:
Virtual Assistant vanaf € 50,- p/u
Eigen telefoonlijn € 99,- p/m