info@personalassistant.nl +31 (0)33 209 1200

Family PA Professionele ondersteuning voor families

Het Family PA Label is ons snelst groeiende label. Herken je je in het volgende plaatje: een druk gezinsleven, werk en privé proberen in balans te houden, te weinig tijd om te sporten of voor je partner en dat vaak ook nog in combinatie met een fulltime baan of ondernemerschap. Dan kan je wel wat professionele ondersteuning gebruiken! Een Family PA ondersteunt het gezin met alle alledaagse werkzaamheden en alles wat er komt kijken bij een drukke familie-agenda. Daarnaast verzorgt de Family PA hotelboekingen, diner reserveringen, tickets voor (uitverkochte) concerten of sportevenementen, geschenken, VIP diensten of een volledig verzorgde reis.

Veel gezinnen kiezen bij PersonalAssistant.nl voor de optie van ondersteuning bij de Werving en Selectie van een family PA. Uiteraard doen wij hierbij een uitvoerige background-check. Een Family PA is beschikbaar vanaf 16 uur per week middels Werving & Selectie.

Mocht je graag ondersteuning op afstand willen, kijk dan bij ons Virtual Assistant Label, waarbij we al vanaf 4 uur per week ondersteuning bieden.