info@personalassistant.nl +31 (0)33 209 1200

Personal & Executive Assistant Werving & Selectie

Secretaresse, office manager, management assistant en directie secretaresse, zomaar een greep uit de titels van ondersteunende functies. Wij noemen iedereen Personal Assistants! De reden is dat wij sterk geloven in de persoonlijke interactie tussen onze Personal Assistants en de Opdrachtgever. Hoe beter de klik, hoe soepeler het werk verloopt.

De basis voor een goede samenwerking is een passende match tussen onze Opdrachtgever en Personal Assistant. Naast het CV vinden wij ook de persoonlijke karaktereigenschappen en -skills onmisbaar om tot een goede samenwerking te komen. Een persoonlijke aanpak die leidt tot een klik! Per slot van rekening is een Personal Assistant het verlengstuk van jou en het visitekaartje van je organisatie.
Wij werken graag samen met onze gekwalificeerde partners. Dit zorgt voor een continue kwaliteit. Wij weten wat wij voor elkaar kunnen betekenen en kunnen daardoor snel schakelen. Waar u aan moet denken? Een prachtige bos bloemen op de juiste plek, betrouwbare reisagenten of goede juridische ondersteuning. Wij zorgen ervoor!

Daarnaast leveren wij maatwerk voor zeer specifieke Assistant-functies. De juiste persoon op de juiste plek die 24 uur per dag bereikbaar is. PersonalAssistant.nl ziet het als een voorrecht om ook op dit gebied het beste van het beste te kunnen leveren. Veeleisend en net een stapje meer. Zeer specifieke beroepsgroepen op zoek naar de meest professionele ondersteuning, zijn bij ons aan het juiste adres. Met onze uitgebreide test mogelijkheden vinden wij de juiste match.

Het Personal & Executive Assistant Label wordt op maat gemaakt en werkt op basis van Werving en Selectie. Vraag hiervoor vrijblijvend een offerte bij ons aan!